Voorstelling

Als familiaal bedrijf, opgericht in 1967, is Léan uitgegroeid tot gerenomeerde bereider van verfijnde ham- en kopproducten. Inspelen op de marktbehoeften, integrale kwaliteitszorg en een hechte teamvorming, verstevigen steeds meer deze positie. Traditie en vakmanschap vormen de rode draad doorheen het productieproces van Lean. De artisanale recepturen en het bereidingsproces volgens de meest moderne methodes staan garant voor topproducten van het allerhoogste niveau. Je proeft het verschil. Lean is dan ook de ideale partner voor de hedendaagse slager en traiteur.

Zowel klassiekers als vernieuwde smaken behoren tot het assortiment. Als 1ste zijn wij in 2002 op de markt gekomen met KOP LIGHT met een vetgehalte van MAX 5%.

Sinds 2005 worden de kwaliteitsproducten van Bruno Maes ook door Lean geproduceerd. BreughelkopKop in Madeira en Brugse Pikanterie® behoren tot het basisassortiment. 

Alleen Pikanterie van Lean mag de naam Brugse Pikanterie® dragen.

Lean staat borg voor de grootste kwaliteit

Strenge controle van de grondstoffen

Volledig geïmplementeerd ERP systeem

Eigen recepturen en pekels

IFS certificatie

ACS certificering

Volledig geautomatiseerde waterzuiveringsinstallatie

waarmee we voldoen aan de strengste milieunormen

Begin 2016 hebben we een nieuwe traiteurafdeling geopend, waarin wij allerhande warme bereidingen produceren.

Al onze bereidingen worden met verse ingrediënten gemaakt en worden gecommercialiseerd onder de naam 

                                           Camille's Cuisine

Bij de rubriek  traiteur staat er een kort overzicht van ons assortiment.

Contactgegevens LEAN meat

Kasterstraat 55
B-9230 Wetteren
sales@leanmeatproducts.be
www.leanmeatproducts.be

Registreer hier

en download onze technische fiches