Voorstelling

Als familiaal bedrijf, opgericht in 1967, is Léan uitgegroeid tot gerenomeerde bereider van verfijnde ham- en kopproducten. Inspelen op de marktbehoeften, integrale kwaliteitszorg en een hechte teamvorming, verstevigen steeds meer deze positie. Traditie en vakmanschap vormen de rode draad doorheen het productieproces van Lean. De artisanale recepturen en het bereidingsproces volgens de meest moderne methodes staan garant voor topproducten van het allerhoogste niveau. Je proeft het verschil. Lean is dan ook de ideale partner voor de hedendaagse slager en traiteur.

Zowel klassiekers als vernieuwde smaken behoren tot het assortiment. Als 1ste zijn wij in 2002 op de markt gekomen met KOP LIGHT met een vetgehalte van MAX 5%.

Sinds 2005 worden de kwaliteitsproducten van Bruno Maes ook door Lean geproduceerd. BreughelkopKop in Madeira en Brugse Pikanterie® behoren tot het basisassortiment. 

Alleen Pikanterie van Lean mag de naam Brugse Pikanterie® dragen.

Lean staat borg voor de grootste kwaliteit

Strenge controle van de grondstoffen

Volledig geïmplementeerd ERP systeem

Eigen recepturen en pekels

 

 

Contactgegevens LEAN meat

Industriepark Brechtsebaan 6
2900 Schoten
sales@leanmeatproducts.be
www.leanmeatproducts.be

Registreer hier

en download onze technische fiches